“Bu yıl festival yapılmayacak”

“Bu yıl festival yapılmayacak”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, geçtiğimiz yıllarda yapılan ve pandemi dolayısıyla gerçekleştirilemeyen Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nin bu yaz döneminde yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.
Beyşehir Belediyesi olarak, Göl Festivali’ni bu yıl yapmayacaklarını belirten Bayındır, “Şehrimiz dünyanın tüm güzelliklerini içinde barındırıyor, bu şehre yakışır bir festival yapmak gerekir. Alt yapısıyla, üst yapısıyla, asfaltıyla, yeşil dokularıyla, çevre düzenlemeleri ile ilçemizi hemşehrilerimize tamamen hazırladıktan sonra önümüzdeki seneye akla hayale gelmeyecek kadar güzel bir festival yapacağız” dedi.
Bayındır, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kıymetli hemşehrilerim, gerek sosyal medya hesaplarından gerek telefon ile belediyemizi arayarak ilçemizde her yıl düzenlenen Uluslararası Göl Festivali’nin yapılıp yapılmayacağı hususunda sorular alıyorum. Öncelikle sorularınıza yanıt olarak bu yıl Göl Festivalimiz olmayacak.
Biliyorum çoğunuz bu karara itiraz edecek, beğenmeyecek ama göreve geldiğimden günden bu yana tüm hizmetlerde sağlam adımlar atarak yürüyorum. Yani oldubittiye getirmeden sizlerin her işin, her hizmetin en iyisini hak edenler olarak görüyorum. Bildiğiniz üzere şehrimizde geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden doğalgaz çalışmaları, alt yapı çalışmalarımız oldu. Çalışmalarımız bazı mahallelerde bitti, bazı mahallelerimizde devam ediyor. Dolayısıyla bu ve buna benzer çalışmalardan dolayı ilçe merkezimizdeki yollarda kazılmalar, bozulmalar meydana geldi. Bu sene içinde Beyşehir Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarının startını verdik. Önce yollarımızın alt ve üst yapılarını, sonra yeşil dokusunu hazırlayacağız. Yani şehrimiz Göl festivaline gelecek olan ziyaretçilerimize hazır hale gelecek. Hep birlikte bu yıl bunun mücadelesini vereceğiz. Önümüzdeki yıl öyle bir festival yapacağız ki, öncekiler büyüktü, bu daha görkemli ve daha büyük bir festival olacak. İnşallah hemşehrilerimizi cennet şehir Beyşehir’de bizlere yakışır şekilde karşılayıp, bizlere yakışır bir festival yapacağız” ifadelerini kullandı.