“Şehrime vekil olarak hizmet etmek istiyorum”

“Şehrime vekil olarak hizmet etmek istiyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 28.dönem Konya milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan emekli memur  ve futbol antrenörü Mehmet Ali Demirci, “Beyşehir’in yerli çocuğu olarak ve memur olarak 32 yıl hizmet ettiğim şehrime tekrar nasip olursa vekil olarak hizmet etmek istiyorum.” dedi.
Demirci, yaptığı yazılı açıklamada,  Beyşehir ilçesinin merkez ve dış mahallelerini yaptığı görev gereği iyi tanıyan ve bilen bir kişi olduğuna dikkati çekerek, şehrin sorunlarını da bu anlamda yakından bilen bir isim olduğunu vurgulayarak, “Allah nasip ederse çalmadık kapı bırakmadan şehrimizin sorunlarını gidermek için uğraş vereceğiz. Nasip olursa şehrimizin insanlarını kucaklayarak hep birlikte mücadele edeceğiz inşallah.” ifadelerine yer verdi.
Mehmet Ali Demirci kimdir?
1965 yılında Beyşehir’de doğan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Ali Demirci, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında Beyşehir ilçesinde 32 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldu. 1990 yılından 2017 yılına kadar Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen’de üyelik, işyeri ve ilçe temsilciliği görevlerinde bulunurken aynı sendikada il yönetiminde görev aldı. Aynı zamanda futbol antrenörü olan Demirci, Beyşehirspor’da da bir dönem forma giydi ve antrenörlük yaptı.