Aydoğan ve Şenol’dan Gazetemize Ziyaret

Aydoğan ve Şenol’dan Gazetemize Ziyaret

İzmir Konyalılar Kültür ve Dayanışma Vakfı (KONVAK), Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu (KONFED) ve İzmir sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTOK) Başkanı hemşerimiz hayırsever iş insanı Mehmet Aydoğan ve KONVAK, KONFED, İSTOK Başkan Başdanışmanı ve İç Anadolu Bölge Temsilcisi Mimar Sinan Şenol gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak’ı ziyaret etti.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Aydoğan, Beyşehir’in ve bölgemizin ayağa kalkması ve kalkınması için İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de temaslarda bulunarak vatandaşa her türlü desteği sağladıklarını ifade etti. Ulusal ve Uluslararası toplam değeri 5 milyar $’ı bulan 13 farklı projeyi hayata geçirmiş olan İSTOK olarak yeni bir proje, Gönül Köprüsü Projesi kapsamında İzmir’in önde gelen iş insanları ve STK temsilcileriyle birlikte Türkiye’nin farklı şehirlerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve bu projenin sonraki ayağının Beyşehir olması için çaba sarf ettiklerini belirten Aydoğan; “Bu proje ile kastedilen sadece turistik ziyaret değil. Aynı zamanda bir ticaret köprüsü kurmak istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu ziyareti gerçekleştirerek güzel memleketimizi ve başta ürünlerimiz olmak üzere yerel değerlerimizi Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz.” dedi.
KONVAK, KONFED, İSTOK Başkan Başdanışmanı ve İç Anadolu Bölge Temsilcisi Mimar Sinan Şenol da ziyarette yaptığı açıklamada; “Memleketimize hizmet etmek her zaman önceliğimiz olmuştur. Biz daha önce bir açıklama yapmıştık, memleketimiz için koşturmaya, en yararlı olacağımız noktada üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapmaya devam edeceğimizi dile getirmiştik. Saygıdeğer Başkanımız tarafından bu görev bize tevdi edildiği andan itibaren dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan mevcut projelere katkı sunarken öte yandan yeni projeler üreterek başta Beyşehir olmak üzere bölgemizi daha gelişmiş, daha tanınır hale getirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Bölgemizi hak ettiği noktaya taşımak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.” dedi. (Cafer Kaşık)