İş dünyası “Akbıyık” dedi

İş dünyası “Akbıyık” dedi

Oyların sayımının ardından 8 meslek komitesinde de Mustafa Akbıyık’a ait beyaz liste yarışı ön sırada tamamladı ve seçimlere yönetim kurulu başkanı olarak giren Akbıyık tekrar kazanan isim oldu.
Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimi, seçimlere mevcut yönetim kurulu başkanı olarak giren Mustafa Akbıyık yeniden kazandı.
Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda yapılan seçimde mevcut yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbıyık ile kendisine rakip olan Ali Telli’nin listesi yarıştı.
Oy kullanma işlemlerinin saat 17.00 itibariyle sona ermesinin ardından sandıkların açılması sonrasında oyların tasnif işlemleri gerçekleştirildi.
Oyların sayımının ardından 8 meslek komitesinde de Mustafa Akbıyık’a ait beyaz liste yarışı ön sırada tamamladı ve seçimlere yönetim kurulu başkanı olarak giren Akbıyık ipi göğüslerken yarışı tekrar kazanan isim oldu.
Mustafa Akbıyık’ın beyaz listesine 432 oy çıkarken, Ali Telli’nin sarı listesi ise 195 üyenin oyunu aldı.
Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Akbıyık, “Bu seçimlerin kazananı, kaybedeni diye bir şey yok. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz”dedi.
BTSO Başkanı Akbıyık, oda başkanlığında bugün yapılan seçim sonuçlarını gazetecilere değerlendirdi. 
Oda üyelerinin kendisine yeniden teveccüh göstermesinin ardından Beyşehir ve bölgesine hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayan Akbıyık, “Beyşehir’imizi en iyi şekilde, en iyi yerlerde temsil edeceğiz. 
Bu memleketin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın bu memleketi terk etmemesi ve yine bu memlekette kalması için, onların istikballeri için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz.”ifadelerine yer verdi.
Beyşehir’in iş insanı, sanayicisi, esnafı ve vatandaşlarıyla bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da bir arada olmaya devam edeceklerinin de altını çizen Akbıyık, değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü:
“Bugüne kadar hep birlikte olduk. İyi günlerinde insanımızın sevincini paylaştık, kötü günlerinde acılarına ortak olduk, paylaştık. Paylaşmaya da devam edeceğiz. Aynı şekilde devam edeceğiz. 
Bana güvenen insanları Allah’ım mahçup etmesin inşallah. Allah’ımdan dileğim bu görevleri layıkıyla yerine getirmeyi nasip etmesidir. 
Tüm üyelerimizi, takım arkadaşlarımızı ve karşı taraftaki arkadaşları da tebrik ve takdir ediyorum. 
Bu seçimin kazananı, kaybedeni diye bir şey yok. Takdir, üyelerimizindi, üyelerimizde böyle takdir etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese saygılar sunuyorum.”
Akbıyık, oda başkanlığında yönetim kurulu ve meclis başkanlığı seçimlerinin ise önümüzdeki hafta yapılacağını sözlerine ekledi.