İLÇEMİZ BEYŞEHİR’İN ONURU, GURURU SİLAH SEKTÖRÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İLÇEMİZ BEYŞEHİR’İN ONURU, GURURU SİLAH SEKTÖRÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İstanbul’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda Beyşehir’in silah sektörü de görücüye çıktı. Fuara Beyşehir’den katılan çok sayıda firma stant açtı.
Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da İstanbul’daki fuara bir heyet halinde adeta çıkartma yaptı.
Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, beraberindeki Meclis Başkan Yardımcısı Ziya Yaka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Öztulum, yönetim kurulu üyeleri İlker Gümüşel ve Mustafa Yılmaz, meclis üyesi Yunus Özkıcar ve oda meslek komitesi üyesi Yahya Etik’le birlikte 2 Haziran günü kapılarını ziyaretçilere açan fuarı ziyaret etti.
Akbıyık ve beraberindekiler, Türkiye’nin en büyük av, silah ve doğa sporları fuarı niteliğindeki organizasyona Beyşehir bölgesinden katılan ve yörenin gururu olan BTSO üyesi firmaları açtıkları stantlarda ziyaret ederek silah sektöründe gözler önüne serilen yeni ürün ve son gelişmeleri yerinde inceleme imkanı buldu. Ayrıca, Beyşehir bölgesinde hızla gelişen savunma sanayisinde faaliyet gösteren firmaların yapmış olduğu çalışma ve geliştirdikleri ürünler hakkında da bilgiler alındı. 
Ziyaretlerde, oda olarak üyelerin savunma sanayisindeki faaliyetlerinin desteklenmesi noktasında neler yapılabileceği konuları üzerinde de değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi.