CHP YANGIN BÖLGESİNE YARDIMI SÜRDÜRÜYOR

CHP YANGIN BÖLGESİNE YARDIMI SÜRDÜRÜYOR

CHP Konya eski milletvekili Atilla Kart, beraberinde CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, ilçe parti yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemize gelen CHP Konya eski milletvekili Atilla Kart ve beraberindeki heyet  gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak ile bir süre ilçe ve ülke gündemine ilişkin görüş alış verişinde bulundular. 
Çeşitli açıklamalarda bulunan CHP Konya eski milletvekili Atilla Kart, ‘Ülke ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere, içişleri, dışişleri, sağlık, eğitim ve hukuk alanlarında tam bir buhran dönemi yaşıyor.  Bu buhrandan kurtuluşun yolu da en kısa zamanda yapılacak bir demokratik seçimden geçiyor. İktidar sahipleri koltuk hırsı ve sevdasını bir kenara bırakıp ülkenin ve milletin huzur ve refahı için acilen seçime gitmelidir.’ dedi.
Kart açıklamasına devamla, ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasal güçlerini yapamaz halde. Yangınlara müdahale edemeyen, salgın hastalıklarla mücadele edemeyen, sınırlarını koruyamayan bir devlet olabilir mi? Ancak Türkiye bugün maalesef bu noktada. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşme yapıyor, bu görüşmeye Dışişleri Bakanı katılmıyor. Bakanlık bürokratları katılmıyor. Tutanak tutulmuyor. Ama gel gör ki bu görüşmeye Merve Kavakçı’nın hiçbir yasal statüsü olmayan kızı katılabiliyor. Ülkenin geldiği hale bir bakar mısınız. Yani kısaca şunu demek istiyorum. Devletteki bu tahribat acilen giderilmeli.’ diye konuştu.
CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt’ta şu açıklamalarda bulundu. 
‘Bildiğiniz üzere geçen hafta İlçe Örgütü olarak yangın bölgesine yaptığımız ziyaret ile selam ve dayanışma dileklerimizi yöredeki afetzedelere iletmiştik. Manavgat belediye başkanımız Şükrü Sözen ve Akseki Gündoğmuş afet koordinasyon merkezlerinde yaptığımız görüşmeler neticesinde  yangın bölgesinde hayvan yemi ve dörtlü kullanılmamış set üstü ocağa ihtiyaç duyulduğunu yerinde tespit etmiştik. Bu vesile ile 31 Ağustos 2021 tarihine kadar sürecek bir yardım kampanyası düzenliyor, bölgeye doğru ihtiyacı sağlıklı bir şekilde teslim etmek için tüm Beyşehirli hemşehrilerimizi katkı sunmaya davet ediyoruz. Katkı sunmak isteyen hemşehrilerimizin parti binamıza şahsen veya telefon ile başvurmalarını rica ederiz. Yardımda bulunacak vatandaşlarımız Mustafa Geviş ile 0 542 381 31 45 numaralı telefonla irtibat kurabilirler.’ dedi.