Üzümlü’den gol şov : 11-2 

Üzümlü’den gol şov : 11-2 

Üzümlüspor, konuk ettiği Cihanbeyli Belediyespor’u 11-2’lik farklı skorla mağlup etti. 
Konya 1.Amatör Küme 100.Yıl Süper Grup’ta son haftaların flaş ekibi olan Beyşehir Üzümlüspor, 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda konuk ettiği puan cetvelinde son sırada yer alan Cihanbeyli Belediyespor’u 11-2’lik farklı skorla mağlup etti.
Üzümlüspor’da futbolcular  müsabaka öncesi sahaya “Atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz” yazılı pankartla çıkarken tribünlerden de yoğun alkış aldı.
Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmada rakibine karşı 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, 10.dakikada Fatih Arıkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti
14.dakikada Orhan Er’in attığı golle fark ikiye yükseldi.
17.dakikada rakip farkı 1’e indiren golü bulurken, Üzümlüspor bu gole  21, 38 ve 45.dakikalarda Metehan Vurucu ile cevap verdi.
İlk devre Üzümlüspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci devrede de atak bir futbol sergileyen yeşil-beyazlılar, sürekli golü düşünen bir performans sergiledi.  Ancak, 50.dakikada kazanılan penaltı atışını değerlendiren rakip takım durumu 5-2 yaptı.
Kalesinde gördüğü golün ardından ataklarını sıklaştıran yeşil-beyazlılarda  52 ve 54.dakikalardada Gökhan Demircan’ın attığı goller farkı 5’e yükseltirken skor 7-2 oldu.
 Üzümlüspor’da 55 ve 65.dakikalarda bu kez gol için sahneye Orhan Er çıktı. Er’in attığı iki gol skoru 9-2’ye taşıdı.  67.dakikada Bilal Özdede, 81.dakikada ise Gürbüz Altaş’ın gollere müsabakanın skorunu belirledi: Üzümlüspor 11-Cihanbeyli Belediyespor 2.
 Karşılaşmayı izleyen Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece, müsabakadan sonra yaptığı değerlendirmede,  “Güzel bir maç oldu. Galibiyet bekliyordum ancak skor biraz sürpriz oldu.”diye konuştu.
Üzümlüspor elde ettiği bu farklı galibiyetin ardından puanını 10’a yükseltti ve puan cetvelinde üçüncü sıraya yerleşerek zirve iddiasını daha da artırdı.