Bayındır, ‘2021 yılı Hizmet yılı olacak’

Bayındır, ‘2021 yılı Hizmet yılı olacak’

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, girdikleri 2021 yılının da Beyşehir için hizmet yılı olacağını söyledi.
Başkan Bayındır, yaptığı açıklamada, ilçeye bu yıl da kazandırmayı planladıkları hizmetlerde hep birlikte omuz omuza birlik ve beraberlik içinde devletin tüm kademeleriyle çalışacaklarını belirtti.
Başkan Bayındır, şunları kaydetti: “Hep beraber şunu göreceğiz, normal belediyenin güncel faaliyetleri planlı faaliyetleri olmak üzere devam edecek. Beyşehir Belediyesi’nin bu seneye vurgu yapacağı en önemli hizmetleri, Beyşehir Karaburun plajının tamamını açarak toplamda 3 kilometrelik bir sahile kavuşturacağız. Yine plajımızda bölgeye hizmet vermek için yürüyüş yolları kamping alanları ve karavan kamping alanlarını devreye sokacağız. 2021 yılında asfalt plentimizi yenilediğimiz takdirde, Beyşehir’de büyük cadde ve büyük sokaklarda parke yol görmeyeceksiniz.
Sadece ara ve dar sokaklarda parke yollarımız olacak o nedenle Beyşehir’de kaldırımıyla, asfaltıyla iyi bir yol anlayışı göreceksiniz. Doğalgaz konusunda ise Beyşehir’de 2021 yılının sonunda tüm evlere doğalgazı halkımızın hizmetine sunacağız.
Tüm bunlarla birlikte ilçemizde kendine yeten belediyecilik anlayışı ile altı bölge oluşturarak tüm taleplere yerinde ve zamanında cevap vereceğiz. Bu altı bölge ne? Beyşehir’in dış mahallelerinde ilçe sınırları içerisinde makine ve personellerden oluşan ekipler kurarak mesafeleri en aza indirerek yerinde ve zamanında hizmet vereceğiz.
Tüm bu hizmet ve projeleri devletimizin tüm kurumları ile omuz omuza vererek, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve ilçemizdeki odalar ile hep beraber vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Allah devletimize milletimize zeval vermesin inşallah”