Yangın nedeniyle Kaymakam Özdemir’den Sadıkhacı’ya ziyaret

Yangın nedeniyle Kaymakam Özdemir’den Sadıkhacı’ya ziyaret

Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, çıkan yangın nedeniyle beraberindekilerle birlikte Sadıkhacı Mahallesi’ni ziyaret etti.
Kaymakam Özdemir, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, MHP İlçe Başkanı Nazım Parla, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı, bazı kurum amirleri, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde, yerleşim merkezinde çıkan ekin yangınında zarar gören çiftçiler ile mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Özdemir ve beraberindekiler, oluşan zayiat hakkında da vatandaşlardan ve üreticilerden bilgi alarak, devlet olarak yöre insanının her zaman olduğu gibi bu üzüntülü günlerinde de yanlarında olduklarını dile getirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin de yaptığı açıklamada, yerleşim merkezinde meydana gelen talihsiz yangın hadisesinden dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirirken,  “Milli servetimiz, çiftçimizin elinin emeği gözünün nuru olan mahsulünün ziyan olmasından dolayı yaşadığımız üzüntünün içinde tek tesellimiz bir can kaybımızın olmamasıdır. Mevsimsel olarak mahsullerin hasat zamanı olmasından dolayı hepimize eş sorumluluklar düşmektedir Araç kullanımı esnasında sigara kullanımı kanunen yasak olmasına rağmen ceza-i müeyyidesini göze alarak bu yasağa uymayan sürücülerimiz sönmemiş sigaralarını araç camlarından atmasınlar , tarım işçilerimizden hasat esnasında veya sonrasında tarlalardan ayrılırken son kontrollerini yaparak bu tarz bir olayın yaşanmaması için gerekli tedbirleri alsınlar , Zirai araçların ve tarımsal aletlerin son bakımlarının tamamlanması ve bakımı yapılmamış araçların tarlaya mahsül içerisine katılmaması gibi birtakım önlemlere özen gösterilmesini hassaten rica ediyoruz. Allah bizlere bir daha bu tarz talihsiz olayları yaşatmasın. Zarara uğramış tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi arzediyorum.”ifadelerini kullandı.
Mahalle sakini çiftçiler de ziyaretten dolayı Kaymakam Özdemir ve beraberindeki heyete teşekkür etti.