Emre Şanal’dan bir başarı daha

Emre Şanal’dan bir başarı daha

Beyşehirli gurbetçi milli sporcu Emre Şanal, Fransa’da yapılan Büyükler  Judo Şampiyonası’nda +100 kiloda Fransa şampiyonu oldu.
Fransa’da ailesiyle birlikte yaşayan Beyşehirli milli sporcu 28 yaşındaki Şanal, Fransa’da düzenlenen Büyükler Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak kariyerine bir yeni başarı daha ekledi.
Şanal, 15-16 Ekim 2022 tarihleri arasında İspanya’da gerçekleştirilen Malaga Büyükler Judo Avrupa Kupası 2022’de aynı kiloda verdiği mücadelede de rakiplerini peş peşe yenerek Fransa milli takımına kazandırdığı altın madalya ile dikkatleri üzerinde toplamıştı.
Daha önce de Fransa’da ve katıldığı uluslararası turnuvalarda birçok madalyası bulunan Şanal, Beyşehir’den uzun yıllar önce gurbete çıkarak Fransa’ya yerleşen Bekdemir Mahallesi’nden Nurettin Şanal’ın üç erkek oğlundan ortancası.
Nurettin Şanal oğlu Emre Şanal’ın son başarısını sosyal medya hesabından, “MaşaAllah Türk’ün gücü her yerde; oğlum Emre Şanal +100 kilo judo büyükler Fransa şampiyonu olmuştur.” cümleleriyle duyurdu.