MEYDANLARIMIZ ROMA VE VENEDİK GİBİ OLACAK

MEYDANLARIMIZ ROMA VE VENEDİK GİBİ OLACAK

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Mayıs ayı olağan meclis toplantısında yapılacak hizmetler arasında bulunan ilçe yol ve meydanları için müjde verdi.
Salgın önlemleri eşliğinde, Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi Toplantı Salonu’nda başkanlığını İlçe belediye Başkanı Adil Bayındır’ın yaptığı toplantıya Meclis üyeleri ve Belediye birim müdürleri katıldı. Toplantıda Beyşehir’de yapılan doğalgaz çalışmaları sonu deforme olan yolların yeniden asfaltlanması ayrıca merkez meydanları ve Üzümlü, Huğlu mahallelerindeki meydanların yenilenmesi konusunda açıklamalar yapıldı.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Belediye bünyesine kazandırdıkları yeni asfalt plenti ile parkeleri kaldırıp asfalta dönüleceğini belirterek Belediye Meclis üyeleri ile Cuma günü plenti yerinde inceleyeceklerini söyledi.
Başkan yaptığı açıklamada, “Biz eskiden asfalt yaptıktan sonra bayram arifelerinde caddeleri yıkardık, o günleri özledik. Yeni asfalt plentimizin ilk denemesini Organize sanayi bölgesindeki cadde yapacağız. İnşallah Esentepe, Beytepe, Yeni Mahalle, Hacıakif Mahalleleri ile PTT arkasına inen yolların tamamında parkeleri kaldırarak asfalta döneceğiz. Bu yıl Sadıkhacı ve Karaali mahallelerinin giriş yollarına sıcak asfalt, Kurucuova Mahallesi İslibucak mevkiden Kesme’ye kadar ise Sathi asfalt yapacağız.
MEYDANLARIMIZ ROMA VE VENEDİKTEKİ GİBİ OLACAK
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır belediye bünyesine kazandırdığı diyabaz taş ocağının önümüzdeki yıllarda devreye girmesi ile birlikte ilçedeki meydanların ve Üzümlü, Huğlu mahallelerindeki meydanların Roma ve Venedik’teki gibi olacağını söyledi.
Başkan, “Bu yıl veya önümüzdeki yıl diyabaz ocağımızın devreye girmesiyle Üzümlü ve Huğlu’da meydanlarımızı 12 veya 13 cm kalınlığında tarihi bir yapıda meydanlarını düzenlemek istiyorum. Tıpkı Roma ve Venedik’teki meydanlar gibi sonucu hızlandırırsak inşallah ilk işim Anıt, Şadırvan, Çarşı meydanlarını yeni görünümüne kazandırmak olacak. Daha sonra Huğlu ve Üzümlü mahallelerimizin meydanlarını aynı mantıkla şekillendireceğiz.” dedi.