Bayındır’dan KOSKİ’ye eleştiri

Bayındır’dan KOSKİ’ye eleştiri

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, KOSKİ tarafından yürütülen çalışmaların yavaş ilerlemesi sebebiyle Beyşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmeyi planladığı sıcak asfalt yol çalışmalarının da geciktiğine vurgu yaptı.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, meclis toplantısında, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Beyşehir ilçe merkezinde yürüttüğü altyapı çalışmalarını yavaş ilerlediği gerekçesiyle eleştirdi.
Bayındır, Ekim ayının olağan meclis toplantısında, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi tarafından yürütülen kent merkezindeki sıcak asfalt çalışmalarına değindi.
KOSKİ tarafından yürütülen çalışmaların yavaş ilerlemesi sebebiyle Beyşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmeyi planladığı sıcak asfalt yol çalışmalarının da geciktiğine vurgu yapan Bayındır, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile yaptığımız görüşmede KOSKİ’nin Çarşı içinde çok ağır gittiğini ve hızlanması gerektiğini aktardım. Yapılan bazı yanlışları suçlama yapmadan anlatarak ve ayrıca kendisine Beyşehir Belediyesi olarak bölgemizi bir an önce sıcak asfaltla buluşturmak için çalıştığımızı belirttim. Gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirterek, daha önce belediye olarak istediğimiz 4 tanker asfaltın hepsini 3 Ekim tarihi itibari ile teslim aldık. Bir an evvel başlayıp bitirdiğimiz caddelere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Velhasıl bu konuda meclisimizin huzurunda bize bu anlayışı gösterip ayrım yapmayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.
Belediye Başkanı Bayındır, meclis toplantısında, geçtiğimiz günlerde İtalya’da düzenlenen katıldığı uluslararası doğaltaş ve mermer fuarına da değindi. Beyşehir’in diyabaz taşının İtalya’daki fuarın tüm stantlarında konuşulduğunu vurgulayan Bayındır, şunları kaydetti:
“Öncelikle İtalya’da ki yolculuğum iyi geçti. Beyşehir taşı İtalya’da her stantta konuşuldu. Şehrimizin taşını her stantta tanıttık. Stantlardaki izlenimlerim ve gözlemlemelerim beni şehrim adına çok mutlu etti. Çünkü İtalya’nın gündeminde bizim taşımız konuşuldu. Önümüzdeki pazartesiden itibaren talip olan müşterileri şehrimizde karşılayacağım. İç pazardan ise birçok Türk mermerci taşımız için buraya gelecek. Çok şükür şehrimize olumlu sonuçlarla döndük. İnşallah Allah bizi utandırmasın. Sevincimden finalde havaalanına kadar yürüyerek gitmek istedim. Taşımızı beğenen sayısı günden güne artarak fuara damgasını vurdu. Şehrim adına ne kadar sevinsem, onur duysam azdır. “Hep birlikte üreten Beyşehir” olarak bu yolda kararlılıkla ter dökmeye devam edeceğiz.”