MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU LGS Başarısını Ödüllendirme Törenini Gerçekleştirdi

MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU LGS Başarısını Ödüllendirme Törenini Gerçekleştirdi

  Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu LGS başarısını arttırarak yoluna devam ediyor. Okul Aile Birliği başarıyı ödüllendirerek destekliyor. 2019-2020 Eğitim öğretim LGS sonuçlarına göre bu yılda öğrenciler altın ile ödüllendirildi.
Ödül töreninde konuşan aile birliği başkanı Hakan Taner DUYMUŞ “Allah’a şükürler olsun bu yılda öğrencilerimizin başarısı bizleri memnun etti diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti.Amacımız iyide, güzelde, hayırda, başarıda ilçe, il, ülke olarak hep beraber daha ileri gitmek.
Mezun ettiğimiz öğrenci sayısına oranla sınavla öğrenci alan okullara yerleştirmede bu seneki başarımız bizleri mutlu etti. Mezun olan 50 öğrencimizin 10’u  Fen Liselerine, 5 öğrenci sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiş bulunmaktadır. Diğer öğrencilerimiz ise adreslerinin bulunduğu bölgelerdeki okullara  üst öğrenimlerine hazır bir şekilde yerleşmişlerdir. Okulumuz mezun ettiği öğrenciye oranla sınavla öğrenci alan okullara yerleşmedeilçe  birincisi olmuştur. Okulumuzun LGS puan ortalaması 329,80 olarak gerçekleşmiş olması ayrıca önemlidir. 
Sınavla öğrenci alan okullara yerleşen ve yüzdelik dilimi %20 ve yukarısı olan öğrencilerimiz şöyle sıralanmıştır. 
Okulumuz 5. Sınıflarına kayıtlar da devam etmekte olupkardeşlik birlik, beraberlik içinde inşallah daha başarılı günlere uluşmak inancıyla. Eğitim öğretime katkı, katılım ve destekleri  için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa KONUK  Bey ve şube müdürlerimize, aile birliği üyelerine, Şeref Yaşar, İbrahim Metin, Mehmet Takavcı, Nurullah Tanık, İbrahim Terlemez Sadullah Sabırlı beylere, emekleri için okul idaresi, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür eder, başarılarıyla bizleri onurlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz. Hayırlı olsun” dedi.