Bayındır, İzmir’deki KONSİAD Şube Açılışına Katıldı

Bayındır, İzmir’deki KONSİAD Şube Açılışına Katıldı

Konya Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KONSİAD) İzmir Gaziemir’deki şube açılışında İzmir’de yaşayan Konyalı hemşerileri ile bir araya geldi.
İzmir Gaziemir’de yapılan şube açılışına Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik,  KONSİAD İzmir  Şube Başkanı Metin Arıcı, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, İzmir KONVAK Başkanı Mehmet Aydoğan, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yazar, Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Kurucusu Fikriye Balcı, Antalya şube yönetimi ve Bursa şube yönetimi katıldı.
Açılış öncesi Konyalı işadamları ile bir araya gelen Başkan Bayındır, Konyalılar Vakfı Başkanı Mehmet Aydoğan’ı ziyarette bulunarak İzmir’de Konyalıların ve Konyalı Sanayici İş İnsanlarının birlikte hareket ederek güç birliği yapmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yapılabilecekortak projeler için fikir alış verişinde bulunulmasının ardından ESBO Ege Ticaret Odası Salonunda İzmir Basın mensupları ve işadamlarıkahvaltıda buluştu
KONSİAD İzmir Şube açılışında konuşan Başkanımız Bayındır, İzmir’de yaşayan Beyşehirli ve Konyalı hemşerilerini selamlayarak, İzmir’deki tüm hemşerilerini Beyşehir’e davet etti.
Başkanımız konuşmasında, “Güneşin bile ayrılmak istemediği Beyşehir’in Belediye Başkanı olarak, sizlere Beyşehir’den selamlar,sevgiler, saygılar getirdim. Şehirlerimizin hepsi güzel, amakriterlerle ölçerseniz, Beyşehir daha güzel. Yeşili, gölü, nehri, dağı ve tarihi değerleri bir arada görmek isterseniz, O zaman gideceğiniz yer Beyşehir. O şehrin belediye başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum.” dedi.
Başkandan İzmirli tüm İşadamlarına davet
Konya Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KONSİAD) İzmir Gaziemir’deki şube açılışında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehirli olmanın ayrıcalıklı olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu.
Başkan Bayındır, “Değerli KONSİAD üyelerinin çoğu Beyşehirli, orada yaşayan doğan büyüyenleri bende buradan görüyorum. Beyşehirli olmak ayrıcalıktır. Ben bütün herkesi Beyşehir’de ağırlamak istiyorum. İstanbul ekibimiz değerli büyüklerimiz, geldiler birlikte olduk. Beyşehir’e sık gelin istiyorum. Bende, sizler nerede etkinlik yapıyorsanız oraya gelmek istiyorum. Biz bir aileyiz, bütün olalım, bir olalım. Ülkemiz adına, bölgemiz adına, Konya’mız adına iyi şeyler yapmak için fikir alış verişinde bulunalım istiyorum. İnşaat mühendisiyim. Şantiyeciydim eskiden bu mesleği seviyorum, çalışmayı seviyorum, insanları seviyorum, ne oldum demiyorum ne olacağım diyorum. O yüzden tevazuumu kaybetmeden, yaşamaya gayret ettim. Üryan geldim üryan gideceğim diyenlerdenim. Tek davam var siz değerli iş adamlarımızı, şehrimizin istihdamını yaratmak adına Beyşehir’de görmek istiyorum. Zira orada istihdam bekleyen işçilerimizi, hemşerilerimizi kurtarmak istiyorum. Onun için Beyşehir Organize Sanayiyi büyütüyoruz. Şuan altı Fabrika devam ediyor. İki tanesinin açılışını bu sene hemen yapacağız. Arkasında iki tanesi Haziran gibi bitecek. Velhasıl sizleri Beyşehir’e bekliyorum. Bu vesile ile davet etmiş olayım. Ama sadece ziyaret değil, bizimle gelin Beyşehir’i paylaşalım diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum, hepinize hürmet ediyorum.” dedi. (Cafer Kaşık)