ZABITA EKİPLERİNDEN KAPSAMLI DENETİM

ZABITA EKİPLERİNDEN KAPSAMLI DENETİM

Beyşehir’de Zabıta ekipleri, yeni tip korona virüs (Covid19) salgınıyla mücadele sürecinde normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yeniden açılan Parklara ve mesire alanlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.
Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 1 Haziran itibarıyla yeniden hizmete açılan parklarda ve mesire alanlarında sosyal mesafe ve gerekli izolasyon kurallarının sağlanıp sağlanmadığına yönelik denetimler yaptı. Denetim kapsamında ekipler, bu alanlarda özellikle mangal yakılmasının yasak olması münasebeti ile kamelyalara kurallara uyması için bilgilendirme levhaları asıldı. 
Beyşehir Belediyesi tarafından normalleşme süreci ile birlikte yeniden açılan parkların ve mesire alanlarının dezenfekte edildiğini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, halk sağlığını korumaya yönelik ilaçlama ve hijyen çalışmalarının periyodik olarak sürdürüldüğünü ve hafta sonu parklarda zabıta ekiplerinin de denetime devam edeceğini söyledi.
BAŞKAN BAYINDIR, “TİCARİ FAALİYETLERİNE BAŞLAYAN TÜM ESNAFLARA BOL BEREKETLİ KAZANÇLAR”
Normalleşme süreciyle birlikte tekrar faaliyete başlayan esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Bayındır, “Bu kapsamda öncelikli olarak hizmete açılan iş yerleri dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra işletme sahiplerine, çalışanların ve vatandaşlarımızın sağlığını koruyucu önlemler alması konusunda gerekli denetim ve uyarılarda bulunarak olası bir olumsuzluğunda önüne geçmiş oluyoruz. Bu süreçte sosyal mesafe kuralına, hijyen ve temizliğe dikkat edelim ve alınan tüm kararlara uyarak tedbiri asla bırakmayalım” dedi.