BAŞKAN BAYINDIR’DAN “TEMİZ ÇEVRE” ÇAĞRISI

BAŞKAN BAYINDIR’DAN “TEMİZ ÇEVRE” ÇAĞRISI

Beyşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından BSA (Beyşehir-Suğla-Apa) kanalında temizlik çalışması yapıldı.
Beyşehir Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından BSA kanalında temizlik çalışması yapıldı. Kanal kapaklarının kapatılması ile birlikte halk arasında Çarşamba kanalı olarak bilinen kanalda evsel atıklarla kirliğinin oluşmasının ardından ekipler harekete geçti.
Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kanalda hummalı bir çalışma yürüttüğünü belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, evsel atıklar ve sokağa atılan çöplerin rüzgârla birlikte kanala sürüklendiğini, bununla birlikte görsel kirlilik oluştuğunu belirterek açıklamalarda bulundu.
Başkan Bayındır, “Vatandaşlarımızdan istirhamımız çevre temizliğine biraz daha önem vermeleri. Temizliğe dikkat çekmek amaçlı sosyal sorumluluk projeleri yapılıyor. Yapılan bu uygulamaları vatandaşlarımızın görmelerini ve kanalımızı kirletmemeleri konusunda temizliğe davet ediyorum. Bütün sokaklarımızda neredeyse her köşe başında çöp konteynerimiz mevcut. Evlerinde ki çöpleri bu konteynerlere atarlarsa ya da yolda yürüyen vatandaşımız elindeki çöpü yere atmak yerine çöp konteynerine atarsa daha temiz bir Beyşehir’e sahip oluruz. Bu şehir hepimizin böyle yaparsak şehrimizin her noktası çiçek gibi olur. Şehrimizi evimiz gibi görerek yaşayalım. Beyşehir halkına yakışan bu! Lütfen temizlik konusunda hassas olalım.” ifadelerini kullandı.