KARABURUN PLAJI DAHA DA BÜYÜTÜLECEK

KARABURUN PLAJI DAHA DA BÜYÜTÜLECEK

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Karaburun sahilinde yapılan kıyı temizleme çalışmalarından dolayı teşekkür mesajı yayımladı.
Öncelikle şu bilinmelidir ki; “En büyük zaferleri inananlar başarır!” Göreve geldiğimden bu yana şehrim için en iyi hizmetleri başarmak için aynı ruhla gece gündüz çalışarak Önce Beyşehir düşüncesiyle bu yolda devam edeceğim. 
Konya’nın hatta İç Anadolu’nun en büyük sahili olan, 3 kilometrelik Beyşehir Karaburun Plajının bu yıl 1600 metrelik bölümünü hazırlayarak yeni yüzüyle hemşehrilerimizin hizmetine açtık. Geriye kalan 1400 metrelik alanın önümüzdeki sezona hazır hale getirilerek toplamda 3 kilometrelik sahil bandı ve bunun yanında karavan kamping alanları, yürüyüş yolları ve piknik alanları ile şehrimizin ve bölgemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlama çalışmalarına da başladık. 
Yapılan bu hizmetleri yerine getirirken her zaman ve daima ‘‘ben’’ değil, ‘‘ Hep Birlikte ’’ başaranlardan olacağız.
Karaburun Plajı sahilinin geriye kalan 1400 metrelik bölümünün temizlenmesi çalışmalarında şehrimize kadar gelip yerinde tespitin yapılarak kıyı temizliğinin başlamasında büyük katkıları olan; DSİ 4. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker’e, DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı Muhittin Özyalvaç’a, Çumra KOS Şube Müdürü Bülent Çınar’a, Makina İkmal ve Donatım Şube Müdürü Adnan Sabırlı’ya, Makine Arazi İkmal Formeni Halim Acar’a ve desteklerini gördüğümüz devletimizin tüm kademelerine şehrim adına teşekkür ederim.”