Huğlu MYO’da Mezuniyet coşkusu

Huğlu MYO’da Mezuniyet coşkusu

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu bu yıl 135 öğrencisini mezun verdi.
Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirilen 24.dönem mezuniyet töreninde kürsüye gelen Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz, mezun öğrencilerine seslendi. 
Mezun olmanın her şeyin bittiği anlamına gelmeyeceğini konuşmasında vurgulayan Akgöz, öğrencilere şu tavsiye ve dileklerde bulundu:
“Sevgili gençler; geleceğimizin güvencesi olan sizleri aklı, bilimi ve teknolojiyi kullanan, erdemli, milli ve manevi değerlere bağlı, sağduyulu bireyler olarak yetiştirdiğimize inanıyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz bilgi ve değişim çağında sahip olduğunuz bilgilerin çok hızlı değişeceğini ve bunlara yenilerinin ekleneceğini unutmayınız. Mezun olmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. 
Bu sadece bir başlangıç, kendinizi sürekli geliştirmeye, başarılarınıza her gün yenisini eklemeye gayret ediniz. Yorulmadın, bıkmadın, hiç durmadan yolunuza devam ediniz. Çünkü bundan sonra sürekli bir mücadele içerisinde olacaksınız. Ancak mücadelenizi başkaları ile değil kendiniz ile yaşayınız. Hayatınızın her aşamasında daima doğruları ifade ediniz. Haksızlıklara ve yanlışlıklara asla göz yummayınız, itirazlarınızı ahlak ve saygı çerçevesinde dile getiriniz.”
Protokol konuşmalarının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.
Silah sanayi teknikerliği, iş sağlığı ve güvenliği, makine, sağlık bilgi sistemleri teknikerliği ile bilişim güvenliği teknolojileri programlarından mezun olan öğrenciler ardından mezuniyet sevincini keplerini hep birlikte havaya atarak yaşadı.
Davetlilere mezuniyet pilavının ikram edildiği törende, öğrenciler için müzik eğlence programı da düzenlendi.
Törene, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Emrullah Eken, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz, Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, Huğlu Silah ve Sanayici İşadamları Derneği (HUSİAD) Başkanı İrfan Usta, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Derebucak Emniyet Amiri Ömer Gündüz, akademisyenler, işadamları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, öğrenci ve velileri, çok sayıda davetli katıldı.