DEVA Partisi’nden Gazetemize Ziyaret

DEVA Partisi’nden Gazetemize Ziyaret

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Beyşehir İlçe Başkanı İmdat Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri gazetemiz Beyşehir’in Sesi’ni ziyaret etti.
Ziyaret sırasında gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak ile bir süre sohbet eden Başkan Karaca, DEVA Partisi’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya ve Beyşehir’de de yoğun bir ilgi gördüğünü, Genel Başkan Ali Babacan nezdinde partisinin büyük bir teveccühle karşılandığının altını çizerek, Deva Partisi’nin Türkiye’nin sorunlarına deva olacağının altını çizdi.
Başkan Karaca, Türkiye’nin yaşadığı sorunların başında hukuk, adalet, ekonomi, iç ve dış politikalar ile güven sorunun baş gösterdiğini belirterek, Ak Parti iktidarının artık Türkiyeyi taşıyamıyacağını ve en kısa zamanda seçime gidilmesi gerekliliğinin altını çizdi.
DEVA Partisi’nin ehliyetli liyatli kadroları ile Türkiye’nin sorunlarının üstesinden gelip, çözüme kavuşturulacağını belirten Başkan Karaca, Beyşehir İlçe Teşkilatının Kurucu Başkanınında belirlendiğini ifade ederek kurucu başkan ve yönetiminin Beyşehir’e hayırlı olması dileğinde bulundu.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak’ta Başkan Karaca’ya ilçe teşkilatının hayırlı uğurlu olması teminnisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. 
Ziyarete, Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, İl Sekreteri Ahmet Elden, İl Teşkilat Başkanı Av. Sefa Coşkun, İl Seçim İşleri Başkanı Av. Osman Demirbaş, İl Sektörel Politikalar Başkanı Mustafa Güven, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çeçen ve kurucu Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı İmdat Pekdemir katıldılar.