CHP’li Şenyurt’tan AK Partili Usta’ya eleştiri: ‘Bunun adı tükenmişlik sendromudur’

CHP’li Şenyurt’tan AK Partili Usta’ya eleştiri: ‘Bunun adı tükenmişlik sendromudur’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ziyaretinde bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı isim vermeden eleştirdi ve tepki gösterdi.
İlçe Teşkilatı’ndan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şu değerlendirmelere yer verildi.
“İlçemizde açıklamalarda bulunan AKP’li Vekil’e CHP Beyşehir İlçe Örgütü’nün cevabıdır:
AKP Vekili Hanımefendi Beyşehir ziyaretinde 6’lı masa için özetle “HDP-PKK” bağlantısından bahsetmiş...
Bu psikolojiyi anlıyoruz elbette. Bunun adı tükenmişlik sendromudur. Bu ülke için vaad edebilecekleri birşey kalmadığından, yurdumun dörtbir tarafından yolsuzluk, hırsızlık, ahlaksızlık haberleri geldikçe bunları örtmeleri lazım gelir ve bunları konuşturmamak için sığınacakları liman tabii ki milliyetçi ve dini söylemler olacaktır. 
BİZ CHP’LİLER: Sn.Vekil’in, adı yolsuzluğa karışmış vekillerinden, adı ahlaksızlığa karışmış belediye başkanlarından bahsetmeyeceğini; hergün gelen zamlarla artık sadece hayatta kalabilme mücadelesi veren vatandaşına bir merhem olamayacağını, okulların açılacağı bu dönemde karakara evlatlarının okul masraflarını düşünen velilere bir çare getiremeyeceğini; Beyşehir yerelinde 20 senelik iktidarları süresince gözle görünür hangi hizmetlerin yapıldığını, örneğin Gölümüzün temizliği için ayrılan bütçenin akıbetinin ve projenin hangi aşamada olduğunu söyleyemeyeceğini... BİLİYORDUK!
Yine tahminlerimiz doğru çıktı ve Beyşehir halkını cahil yerine koyarak bolca milliyetçi ve dini cümlelerle siyaset yaptıklarını sandılar. Takdiri Beyşehir’li hemşehrilerimize bırakıyoruz.”