BEYŞEHİR LGS SAMPİYONU ÖZEL TUGRA OKULLARI’NDAN

BEYŞEHİR LGS SAMPİYONU ÖZEL TUGRA OKULLARI’NDAN

20 yıllık bir geçmişi olan Tuğra Eğitim Kurumları kendisine başarıyı rehber edinerek, 2019 yılında özel okul olarak çıktığı bu yolda ilkeli, dürüst, ahlaklı, kendine güvenen, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi duygulara sahip bireyler yetiştirmeyi temel felsefe edinmiş bir kurum olarak 2021 yılında da LGS’de gösterdiği başarıyla adından söz ettirdi.
 Tuğra Eğitim Kurumlarının nitelikli bir kadroya sahip olması,  velilerin güvenle çocuklarını teslim etmesini sağlamış ve özverili çalışma sonucunda pandemi şartlarında bile başarıyı getirmiştir diyen Okul Müdürü İsmail YALÇIN; 
‘’iyi bir lise kazanmak, iyi bir mesleğe ve geleceğe sahip olmak adına önemli olan LGS’de başarılı olmak için konu eksiğinin olmaması şarttır. Pandemi sürecini iyi yöneterek öğrencilerimizi LGS’ye hazırladık, öğrencilerimizin Fen Lisesi kazanma oranı %50 olarak gerçekleşmiştir.’’ dedi. 
Bu süreçte soru çözümleri, planlı çalışma, okuma alışkanlığına dikkat çeken Okul Müdürü İsmail Yalçın;   ‘’Bilgiyi kullanma analiz, sentez ve yorumlama becerilerini arttırmak için öncelikli olarak öğrencilerin kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerine değindi ve LGS’de okumayı alışkanlık haline getiren öğrencilerin avantajlı olduğunu belirtti. Çalışmak önemlidir ama doğru çalışmanın daha önemli olduğunu belirten okul müdürü ezbere dayanmayan tam öğrenmenin geçekleştiği bir eğitim anlayışıyla Beyşehirliler’in hizmetinde olduklarını belirtti.
LGS Beyşehir 1.si olan Nurhan Beyza ÇAKICI ve ailesini makamında kabul eden Okul Müdürü İsmail YALÇIN bir ailenin hayalini geçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, dünyanın en güzel mesleğini icra etmenin mutluluğunu yaşadığımı hissettiren bir hayalle karşılaşmak kadar güzel bir duygu yoktur. Bir ailenin küçük kızlarını büyütürken kimseyle paşlaşmadıkları belki hayalden öteye geçmediği, belki de başkaları tarafından inandırıcı bulunmayacağındandır ki kızlarının bir gün başarılı olacağına olan inançlarını ve duygularını içlerinde yaşatarak yıllarca bu hayallerini büyüttüklerini, kızlarının başarılı olduğunu gördüklerinde ise sevinç gözyaşlarını kimse görmesin diye gizlemelerine şahit oldum. Bu duygunun gerçekleşmesine sebep olduğumuz için çok mutluyuz ve şu gerçeğin farkındayız Tuğra Eğitim Kurumu olarak sadece akademik eğitim vermiyoruz, ailelerimizin  hayallerini de gerçekleştiriyoruz . dedi.