Başkentte silah sanayisi ve sosyal konutlar ele alındı

Başkentte silah sanayisi ve sosyal konutlar ele alındı

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Ankara’da bir heyet halinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdiklerini bildirdi. 
İlçe Başkanı Elkin, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve bazı partili belediye meclis üyeleri ile birlikte Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na heyet halinde bir ziyaret yaptıklarını belirtti. 
Ziyarette Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin heyeti misafir ettiğini vurgulayan Elkin, “Ziyarette, bakan yardımcımızla ilçemizdeki silah sanayinin geliştirilmesi, teknolojik gelişimlere ayak uydurabilir hale gelmesi ve güncellenmesi anlamında daha da ileriye taşıma noktasında bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunduk. Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyükdede ‘ye göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Dünya pazarında önemli yer tutan Beyşehirli Silah üreticilerimize devletimiz tarafından sağlanabilecek destekleri değerlendirdik. Bu anlamda üreticilerimizin üzerinden yükünü alabilecek, onların önünü açabilecek çalışmaların takibini yapmaya devam edeceğiz. “ifadelerini kullandı. 
Başkan Elkin ayrıca, ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte TOKİ Başkanlığı’nı da ziyaret ettiklerini vurgulayarak, şu bilgileri verdi:
“İlçemizde planlanan sosyal konut alanlarının proje ve yapım aşaması ile ilgili sürecin kontrolü hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sosyal politikalar anlamında hemşerilerimizin kentsel dönüşüm, dar,orta ve normal gelirli hemşerilerimizin konut ve barınma ihtiyaçları gibi temel ihtiyaç ve sorunlarının yakın takipçisi ve talepçisi olmak adına gereken tüm müracaat,kontrol ve takip aşamalarını sürekli gündemde tutacağız”