Bayındır, alınan tedbirleri denetledi

Bayındır, alınan tedbirleri denetledi

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçede salı günleri kurulan pazarda denetlemelerde bulundu.
Tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan koronavirüs vakalarının Türkiye’de de gün geçtikçe artmaya başlamasıyla birlikte Beyşehir Belediyesi önlemlerini üst seviyeye çıkardı.
Beyşehir’de haftanın salı günleri kurulan pazarında koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece meyve, sebze ve gıda ürünlerinin satışına izin verilirken, pazara gelen vatandaşlara Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan 14 Kural’ın yer aldığı bilgilendirme ilanları zabıta tarafından esnaf ve vatandaşlara dağıtıldı. Bu kapsamda Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz, Zabıta Müdürü Vehbi Kuru ve Zabıta ekipleri ile denetime çıktı. Pazarcı esnafına hijyen kurallarını denetleyen Başkan Bayındır, Vatandaşlarla da sohbet ederek virüs salgını ve pazar yerlerinde alınan kararlar hakkında bilgi verdi. Tedbirlere uyulması konusunda vatandaşları uyararak, pazar esnafını tek tek koronavirüs salgını hakkına bilgilendirdi.
Beyşehir Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında esnaflardan Pazar yeri işgaliye ücretlerini almayacağını belirtti.