Üzümlülüler dayanışma yemeğinde buluştu

Üzümlülüler dayanışma yemeğinde buluştu

Beyşehir ilçesinde av tüfeği üretiminin önemli merkezlerinden Üzümlü Mahallesi’nde düzenlenen “Üzümlü Dayanışma Yemeği”nde mahalle sakinleri bir araya geldi.
Üzümlü Merkez Cami Derneği, Üzümlüspor Kulübü Derneği, Üzümlü Gönülbağı Derneği ve BEYSİAD tarafından müşterek olarak organize edilen yemeğe mahalle sakinlerinin de katılımı yoğun oldu.
Üzümlü meydanında erkek, Çarşamba Pazar yerinde ise kadın katılımcılar yemekte bir araya gelerek dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi.
Üzümlü mahallesini bu büyük organizasyonda siyasiler ile ilçe idarecileri ve kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler de yalnız bırakmadı.
Yemeğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Orhan Erdem ve Hacı Ahmet Özdemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İYİ Parti İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Sezer Telli, CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterilerinin de renk kattığı yemek programında İlçe Müftüsü Veysel Kükrek tarafından dua yaptırılırken, din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından katılımcılara alanda kurulan dev kazanlarda odun ateşinde pişirilen yemek ikram edildi.