Mehmet Tekinöz,  adaylığını açıkladı

Mehmet Tekinöz,  adaylığını açıkladı

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’nde kurum müdürü olarak görev yaparken bu görevinden istifa eden Beyşehir’in Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı Veteriner Hekim Mehmet Tekinöz, AK Parti’ye Konya milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Tekinöz, Beyşehir’de bir restoranda düzenlediği yemekli basın toplantısında gazetecilere neden aday olduğuna ilişkin açıklamalarda  bulundu.
“Safım belli olsun” diye konuşan Tekinöz, yıllarca çalıştığı ve hakim olduğu gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında Beyşehir’de bulunan potansiyelin daha da iyi değerlendirilebileceğini ifade ederek, “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Özellikle siyasette ülkeye hizmet değil de kişisel istikbalini düşünen insanlar hızla saf değiştiriyor. Böylesi bir ortamda safım belli olsun diye ve ülkeme, bölgeme elimden gelen hizmetin en iyisini yapmak için aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum.”ifadelerine yer verdi.
Mehmet Tekinöz kimdir?
1966 Beyşehir doğumlu olan Tekinöz, 1988 yılında Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllar serbest veteriner hekimliği yapan Tekinöz, 2004-2010 yılları arasında TOBB Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı, yine aynı yıllar içerisinde TOBB’un Ekonomik Komisyon Üyeliği’nde bulundu.
Et ve Süt Kurumu bünyesinde çeşitli bölgelerde veteriner hekimlik ve kombina müdürlüğü görevlerinde bulunan evli ve 4 çocuk babası olan Tekinöz Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü’nde kurum müdürü olarak görev yaparken bu görevinden istifa ederek AK Parti Konya Milletvekilliği için aday adayı oldu.