Tüfeklerimiz Almanya’daki fuarda görücüye çıktı

Tüfeklerimiz Almanya’daki fuarda görücüye çıktı

Beyşehir’de üretilen av tüfekleri, dünyanın en büyük ve önde gelen fuarlarından olan ve 2-5 Mart 2023 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açan Uluslararası Nürnberg Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı’nda (IWA 2023) görücüye çıktı.
Silah fuarında, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi, Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde faaliyet gösteren av tüfeği üretimi yapan bölgenin gözbebeği olan önemli firmalar da stant açtı.
 Fuarda, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin yanısıra, Balıklı Silah, Derya Arms, ErmoxDefense gibi önemli av tüfeği üreticisi firmalar da açtıkları stantta yerlerini aldı.
Almanya’nın Nürnberg kentinde 4 gün boyunca açık kalan fuarda silah, silah bileşenleri, yay çekim, mühimmat, hazır giyim, hediye, açık moda, av malzemeleri, profesyonel edebiyat,AA güvenlik sistemleri ve optik cihazlar gibi ürün kategorileri yer aldı. 1974’ten bu yana 48. kez düzenlenen fuara 50 bini aşkın uzman ziyaretçi katıldı.
IWA OutdoorClassics fuarı, son 48 yılda büyüyüp gelişerek temsil ettiği sektörler için uluslararası bir fuar seviyesine geldi.
 Fuara, Türkiye’den çeşitli sektörlerden geçen yıllarda olduğu gibi çok sayıda firma katıldı.