Halk Ekmeği Ucuza Yiyecek

Halk Ekmeği Ucuza Yiyecek

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, sesini sosyal medyadan yükselterek ilçe merkezinde “halk ekmek fırını kurulması” talebinde bulunan Beyşehirli vatandaşların talebine duyarsız kalmadığını gösterdi. 
Başkan Bayındır, “Bu yıl yapıp bitireceğimiz kapalı pazarda halk ekmeği yapacağız.” müjdesini paylaştı.
Türkiye’de artan hayat pahalılığı ve buna paralel olarak son dönemde ekmek fiyatlarının aşırı yükselmesi özellikle kalabalık nüfusa sahip vatandaşları ekonomik yönden iyice zora sokarken Beyşehir’de de benzer sıkıntılar tavan yaptı.
Evine ekmek götürmekte zorlanan bazı aileler, fırınlarda daha ucuza satışa sunulan bir gün öncesinin bayat ekmeğine yönelirken çaresizlik içerisinde olanlar ise seslerini sosyal medyadan duyurmaya başladı.
Beyşehir’de sosyal medyada halk ekmeği fırını açılmasına yönelik talepler artarken, bu yöndeki yazının altına yorumda bulunarak konuya ilişkin yürüttükleri çalışmaya değinen Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Bu yıl yapıp bitireceğimiz kapalı pazarda halk ekmeği yapacağız. Bilgilerinize sunarım” notunu düştü.
Başkan Bayındır’ın vatandaşların bu yöndeki beklentilerine kulak tıkamayarak sosyal medyadan bilgilendirmede bulunması memnuniyet yarattı. 
Çok sayıda kişi Bayındır’ın yaptığı bilgilendirme notuna beğenide bulundu.
Şimdi Beyşehir’de özellikle dar gelirli aileler Beyşehir’de de Halk Ekmeğin kurulacağı ve birçok il ve ilçede olduğu gibi daha ucuza ekmek yiyebileceği günleri dört gözle beklemeye başladı.