Başkan Çiğdem, Hüyük’teki mahalle çeşmelerine de el attı

Başkan Çiğdem, Hüyük’teki mahalle çeşmelerine de el attı

Hüyük İlçe Belediyesi, ilçede bulunan mahalle çeşmelerine de el attı.
Hüyük Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerde yaşayan vatandaşların içme suyu olarak kullandığı mahalle çeşmelerinden akan suların daha hijyenik ve sağlıklı bir şekilde hizmet sunması için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.
Bu çerçevede, ilçeye bağlı Burunsuz Mahallesi’nde Dede Çukuru ve Dongul mevkisinde bulunan mahalle çeşmelerinde de faaliyet yürütüldü. Bölgede sondaj çalışmaları gerçekleştirildi. Bulunan suların çeşmelerden akması sağlandı.
Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, ilçede  Hüyük Belediyesi olarak sadece yol, kaldırım ve kavşak düzenleme çalışmaları yapan bir yerel yönetim olmadıklarının altını çizerek, mahallelerde vatandaşların istifade ettiği çeşmelerin de iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. Başkan Çiğdem, “Mahalle çeşmelerimizden akan sulardan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir şekilde istifade etmesi noktasında da hizmet veriyoruz. Bu anlamda, Belediye olarak mahallelerimizde onlarca sondaj çalışması gerçekleştirdik. Bulunan suları çeşmelerimizden akar hale getirerek vatandaşlarımızla buluşturuyor, istifadesine sunuyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan tek beklentimiz bir ‘Allah razı olsun’ cümlesini duymak ve dua almaktır.” dedi.