Müftü, Bahçelievler ve Avşar Mahallelerine  Doğalgaz Bu Yıl

Müftü, Bahçelievler ve Avşar Mahallelerine Doğalgaz Bu Yıl

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir ilçe merkezinde devam eden doğalgaz altyapısı çalışmalarının bu yıl da devam edeceğini belirtti.
Başkan Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, 2019-2021 yılları arasında Yeni Mahalle, Esentepe, Beytepe, Hacıakif, Hamidiye, Evsat, Hacıarmağan, Dalyan ve Avşar mahallelerinde (TOKİ bir kısım) yürütülen doğalgaz altyapı çalışmalarının 2022 yılında ise merkez mahallelerden Müftü ve Bahçelievler mahalleleri ile Avşar mahallesinin kalan kısminda süreceğini belirtti.
İÇERİŞEHİR MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ 2023’TE!
İçerişehir Mahallesi’nin SİT alanı olmasından dolayı buradaki çalışmaların gerekli izinlere tabi olması ve yine burada Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği yenileme, kullanarak koruma anlayışı içerisindeki çalışmalar nedeniyle 2023 yılına sarkacağı bilgisini veren Bayındır, bu yılki hedeflerinin Müftü, Bahçelievler mahallelerinin yanısıra Avşar Mahallesi’nin kalan kısımlarında doğalgazın kullanılır durumda olmasını sağlamak olduğunu vurguladı.
ABONELİĞİNİ ALMAYANLARA BAŞKAN BAYINDIR’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI
Beyşehir’de doğalgaz geçen mahallelerde bugüne kadar yaptıkları çağrılara rağmen hala aboneliğini almayan vatandaşların olduğuna da dikkati çeken Bayındır, şöyle devam etti:
“Mahallesinden, caddesinden, sokağından doğalgaz geçen vatandaşlarımızdan istirhamımız; aboneliklerin biran önce alınması bizim yapacağımız çalışmalar açısından önem teşkil etmektedir. 
DOĞALGAZ GELEN MAHALLELERDE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI BU YIL DA SÜRECEK
Şöyle ki; şehrimizde doğalgaz çalışmaları ve alt yapı çalışmaları (Koski,Medaş,Telekom) biten mahallelerimizde asfalt yenileme çalışmaları yapacağız.
Geçtiğimiz 2021 Eylül/Ekim ayı itibariyle Esentepe Mahallemizde (Doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlandığı için) örneğini ortaya koyduğumuz asfalt yenileme çalışmalarını bu yıl genişleterek devam edeceğiz. Bu sebeple yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımız tarafından bozulmaması, kollanması; ‘tüyü bitmedik yetim hakkının korunması’ açısından önem arz etmektedir.”
BEYŞEHİR’DE DOĞALGAZ KULLANICISI ABONE SAYISI 12 BİNE ULAŞTI
Beyşehir ilçesinde doğalgaz kullanıcısı abone sayısı geçtiğimiz yıl hız kazanan doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından  yıl sonu itibariyle yaklaşık 12 bine ulaştı. 
Yeni mahallelerin de doğalgaz altyapısının tamamlanmasıyla bu sayının daha da üst noktalara çıkacağı belirtiliyor.