Üzümlü’den yardımlar

Üzümlü’den yardımlar

Beyşehir’in av tüfeği üretim merkezlerinden Üzümlü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri de Kahramanmaraş merkezli olan 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremde zarar gören vatandaşlara duyarsız kalmadığını gösterdi.
Üzümlü Mahallesi’nde Üzümlüspor Kulübü önderliğinde başlatılan yardım kampanyasına mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. 
Yerleşim merkezinde toplanan 2 kamyon dolusu yardım malzemesi depremzedelere ulaştırılmak üzere deprem bölgesi Hatay’a hareket etti.
Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece, yaptığı açıklamada,  Üzümlü’den de depremzedelere yardım eli uzatabilmek için Beyşehir Kaymakamlığı ile görüşülerek bir yardım kampanyası düzenlediklerini vurgulayarak, “Sağolsun Üzümlülü hemşehrilerimizin destek ve yardımları ile iki kamyon dolusu yardım malzemesini topladık. Ayrıca, yaklaşık 100 bin liraya ulaşan bir nakdi yardımda Üzümlü’müzden toplandı. 
Üzümlülüler bu konuda gerçekten çok duyarlı ve hassas çıktı. ‘Altınım var’ deyip getirenler, kumbarasını alıp gelen çocuklarımız bile yardım severliğin en güzelini yöremiz adına sergilediler. Hepsinden Allah razı olsun. 
Ayrıca,takım kaptanımız ve bazı oyuncularımız da gönüllü olarak deprem bölgemiz Hatay’a uğurladık. Onlar da orada yürütülen yardım, arama ve kurtarma faaliyetlerine destek verecekler.
 Allah’ım inşallah bir daha bu acıları ülkemize, milletimize yaşatmasın. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.