Uçurtmalar Hayalleri Gökyüzüne Taşıdı

Uçurtmalar Hayalleri Gökyüzüne Taşıdı

Beyşehir de Türk Eğitim-Sen tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği, gerçekleştirildi.
Uçurtma Şenliği, Beyşehir Gölü kenarındaki Vuslat Park’ta çok sayıda çocuk ve ailenin katılımı ile yapıldı. Şenliğe, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Yağcıoğlu, Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Konya İl Başkanı Süleyman Nur, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Mehmet Bilir, çocuk ve gençler ile aileleri katıldı. Katılımcı çocuklara Türk Eğitim Sen Temsilciliği tarafından uçurtma hediye edildi.
Türk Eğitim-Sen olarak çocukların aileleri ile keyifli bir gün geçirmeleri için etkinliği planladıklarını belirten Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcisi Hacı ERKUŞ, “Çocuklarımız uçurtma şenliğimizde mutlu, anne babalar mutlu, bizler de mutluyuz.  Beyşehir semaları yüzlerce uçurtmayla renklendi. Çocuklarımız hayallerini uçurtmalar yoluyla gökyüzüne taşıdı. Beyşehir Gölü kenarındaki Vuslat Park’ta düzenlediğimiz Uçurtma Şenliği’nde çocuklarımız ve aileleriyle çok keyifli dakikalar geçiriyoruz. Rengârenk uçurtmaların yer aldığı şenlikte çocukların dışında kendini çocuk hisseden tüm anne baba ve gençler de uçurtma uçuruyorlar.” dedi.
İlçe Temsilcisi Hacı Erkuş organizasyonun hazırlanmasında Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır a ve Belediye çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
Çocuklar, şenlikte ayrıca, çeşitli oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirdi.