MHP İLÇE BAŞKANI PARLA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

MHP İLÇE BAŞKANI PARLA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Nazım Parla  gazetemiz Beyşehir’in Sesi’ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda MHP Beyşehir İlçe Başkanlığına seçilen Nazım Parla, beraberinde İlçe Başkan Vekili Ahmet Tontu ve İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz ile birlikte ilçe genelinde yaptığı tanışma  ve kaynaşma ziyaretleri kapsamında gazetemizide ziyaret etti. 
Ziyarette, yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayan Parla, gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak’tan gazete çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Başkan seçildikten sonra, vatandaş buluşmalarına ve kamu ziyaretlerine ağırlık verildiğinin altını çizen Parla, partide ise   üye çalışmalarının yanısıra siyasi çalışmalara ağırlık verdiklerini belirtti.
Başkan Nazım Parla, MHP olarak sahaları boş bırakmayacaklarını ve her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade ederek, amaçlarının ‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın’ anlayışıyla ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ düsturuyla, siyasi ahlak, şeffaflık, insana yakışan samimi duruş doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Basın olarak sizlerin beklentilerine ve sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değil diyen Parla,  sorunlarınızın çözümü konusunda kapımızın her zaman açık olunduğunun bilinmesini isteriz dedi.
Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak’da, “Her kesime eşit mesafede, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, Beyşehir ve Beyşehirli’nin çıkar ve menfeatleri doğrultusunda 38 yıldır ilçemize basın alanında hizmet ediyoruz. Gazetemizin okunabilirliğini artırmak ve daha çok vatandaşa ulaştırabilmek için uğraşıyoruz.” diye konuştu.
Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret, ilçe ve ülke gündemi ile ilgili siyasi gelişmelerin değerlendirilmesiyle sona erdi.