Hüyük’ün yaylaları turizme kazandırılacak

Hüyük’ün yaylaları turizme kazandırılacak

Hüyük ilçesinde bulunan yaylaların turizme kazandırılmasına yönelik başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Konya’nın Hüyük ilçesinde, turizm bölgesi ilan edilecek alanlarda Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire başkanlıkları tarafından incelemelerde bulunuldu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Serdar Koyuncu, yürütülen bu çalışmalar kapsamında Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’i makamında ziyaret etti.
Başkan Çiğdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken özellikle ilçeye ait yaylalarda Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi ilan edilecek alanlarda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin de katkı ve desteğiyle hayata geçirilecek projelere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İlçemizin yaylaları  yürütülen bu çalışmalarla inşallah yakın zamanda turizme kazandırılacak. Bu çerçevede proje alanlarında inceleme yapmak üzere ilçemizde bulunan Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarımızla bir aradayız. Destek ve katkılarını her daim hissettiğimiz değerli Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve nezdinde emeği geçen herkese Hüyük halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.