“Gönüllere Dokunmalıyız”

“Gönüllere Dokunmalıyız”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ilçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlara Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri toplantısına katıldı.
Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıda merkez ve dış mahallelerde yapılan ve yapılacak olan hizmetler ele alındı. Bu kapsamda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörlüğü tarafından tamamlanan bu yıl için çiftçilere verilecek destek konuları yer aldı. 
Düzenlenen toplantıya Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İlçe kurum amirleri, mahalle muhtarları Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uzmanları Kenan Işık ve Hüseyin Kemer katıldı.
BAŞKAN BAYINDIR, “GÖNÜLLERE DOKUNMALIYIZ”
Merkez Mahalle Muhtarları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, özverili çalışmalarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek, mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmalıyız dedi.
Başkan Bayındır, “Muhtarlarımızın belediye hizmetlerine ilişkin taleplerini yerine getirmek için gayretle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallelerimizde normalleşme ile birlikte yeniden evde bakım ve aile danışmanlığı hizmetlerine başlıyoruz. Vatandaşlarımızın evde bakımlarından tutun, psikolojik desteklerine kadar kapsamlı bir şekilde yanlarında olacağız. İlçemizdeki tüm evlerin kapısını çalarak hemşerilerimizin gönüllerine dokunacağız.” dedi.