Beyşehir’de evlere ekmek servisi başladı

Beyşehir’de evlere ekmek servisi başladı

Beyşehir Belediyesi 31 şehirdeki 2 günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte fırıncılar ile ekstra mesaiye başladı.

Beyşehir ilçe merkezinde fırınlar ekmek üretimine erken başlarken, dağıtımlarhız kazandı. İçişleri Bakanlığıtarafından vatandaşların sokağa çıkmamaları için yayımlanan genelgede Beyşehir Belediyesi ve ilçedeki fırıncılar evlere ekmek dağıtımının başladığını bildirdi.

Covid-19 ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 gün süreyle il sınırları içinde sokağa çıkma yasağı başladı. Bakanlık tarafından yayımlanan genelgede ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamül ruhsatlı iş yerlerinin açık olacağı ve halka hizmet vereceği ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, belediye hizmet binasında fırıncılarla birlikte yaptığı toplantıda basın açıklamasında bulundu. Başkanımız Bayındır Yaptığı açıklamada, “Belediyemiz ve fırıncılarımızla birlikte vatandaşlarımızın emrine amade olarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. İlçemizin her alanında bölgeler oluşturularak ekmek dağıtımı planlamalarını yaptık. Vatandaşlarımız her hangi bir cezai işlemle karşılaşmaması için sokağa çıkmamalarını istiyoruz. Sabırla bu iki günü hep birlikte geçireceğiz. Sosyal medya hesaplarımızdan, telefon numaralarımızdan belediyemize ve fırınlarımıza vatandaşlarımızın ulaşımı sağlanacaktır. Ekmek fırınlarımız merkez mahallelerde dağıtımını yaptı. Bundan sonra merkezde zabıtamız ve belediyemize bağlı ekipler, dış mahallelerimizde ise muhtarlarımızla birlikte vatandaşın ayağına kadar hizmet vereceğiz. Bize bu konuda fedakârlıklarından ve yakın ilgilerinden dolayı fırıncılarımıza teşekkür ederiz.” dedi.