Beyşehir Belediyesi’nin Saha Çalışmaları Devam Ediyor

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haftalık çalışma planlarını ivedilikle gerçekleştiriyor.
Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki rutin çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm merkez ve dış mahallelerin yol bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Hafta boyu süren çalışmalar dâhilinde Cadde ve sokaklarda yol iyileştirilmesi, asfalt kırığı serimi, yol zemin iyileştirmesi ve kilit taş çalışmaları gerçekleştirildi.
YEŞİL ALANLARDA YOĞUN MESAİ
Haftalık programlar ile belirlenen çalışmalar kapsamında Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de saha çalışmalarını sürdürüyor. Caddelerde bulunan refüjlerde ve parklarda çim biçme çalışmalarını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak mevcut çocuk parklarında yeşil alan çalışması yapıldı. Otomatik sulama sistemi kurularak yeşil alanların arttırılması kapsamında çalışmaların devam ettirileceği bildirildi.
TEMİZLİK İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYOR
Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise programları kapsamında tüm kaldırımların yıkanarak temizlenmesi işini sürdürdü. Çöp konteynırları da düzenli olarak yıkama işlemini sürdüren ekipler, caddelerde ve kaldırımlarda ot temizliği, atık toplama ve kaldırım temizliği, işine devam ediyor.