Belediye’den Bakım Onarım

Belediye’den Bakım Onarım

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına ilçenin belirli yerlerinde asfalt yama, bakım, onarım ve parke çalışmalarını sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından şehir genelinde yürütülen asfalt yama bakım onarım ve parke çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Konuyla ilgili Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır yaptığı açıklamada,  “Belediye olarak her ne olursa olsun bahane üretmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin trafik yoğunluğunu ve konforunu büyük oranda rahatlatmak için çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışmalarına ve kullanıma bağlı olarak tahribata uğramış yollarımızda ise onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Özellikle ekiplerimiz kırılan veya bozulan parke taşlarının yenileme çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Yoğun olarak kullanılan güzergâhlar ile yeni açılan imar yolları ve yan yolların, bakım, onarım, yenileme ve peyzaj düzenleme çalışmaları da kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır” ifadelerine yer verildi.