AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MÜJDESİ

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MÜJDESİ

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada, konuyla ilgili müjde verdi.
 Beyşehir ilçesine ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacağı bildirildi.
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin , ilçe teşkilatında gazetecilere yaptığı açıklamada, konuyla ilgili müjde verdi.
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirdikleri Sağlık Bakanlığı ziyaretinde ele alınan taleplerinin ayrıntılarına ilişkin bilgiler veren Elkin,
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın rafakatinde ilçe teşkilatı mensubu bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldiklerini anımsatarak, ziyarette Beyşehir Devlet Hastanesi’nde bazı branşlarda yaşanan hekim ihtiyaçlarına ilişkin görüşmeler yaptıklarını belirtip, “Hamdolsun, güzel de neticeler aldık. İnşallah bunun meyvelerini bu ay içerisinde alacağımızı düşünüyoum.”ifadelerine yer verdi.
Ziyarette, Beyşehir’e bir ağız ve diş sağlığı merkezi kurulmasına yönelik taleplerini Bakan Koca’ya ilettiklerini da aktaran Başkan Elkin, şunları kaydetti:
“Beyşehir’imize bir ağız ve diş sağlığı merkezi kazandırma noktasında ciddi bir efor sarf ettik. Ciddi görüşmeler gerçekleştirdik. Sağ olsun, aynı zamanda hemşerimiz olan Sağlık Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim bu talebimize, isteğimize olumsuz bir cevap vermedi, olumlu olarak gördü. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ağız ve diş sağlığı merkezini de Beyşehir’imize kazandırmış olacağız. İnsanlarımızın artık Konya’ya gitmeye gerek kalmadan tedavilerini, gerekli sağlık taramalarını, ağız ve diş sağlığı merkezimizde yaptırabilecekler.”