SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA UYULDU

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA UYULDU

Yurt genelinde olduğu gibi Beyşehir’de de (Kovid-19)’a karşı uygulanmaya başlayan 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından kent merkezinde cadde ve sokaklar boş kalırken, vatandaşların yasağa uyduğu görüldü.
Beyşehir’de sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başlanmasının ardından halkın ekmek ihtiyacı ilçe merkezinde faaliyetini sürdüren fırınlar ve belediye aracılığıyla karşılandı.
Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği dağıtım esnasında vatandaşlar, evlerinin önüne kadar gelen ekmek araçlarından yapılan satışlarla ekmek ihtiyacını giderdi.
Mahalle aralarında satışların yapıldığı noktalarda zabıta ekipleri vatandaşlara sık sık sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarıda bulunurken, fırınlarda perakende olarak ekmek satışının olmadığı da hatırlatıldı.
Bu arada, sokağa çıkma yasağı nedeniyle polis ekipleri mahalle aralarında da yasak ihlallerine karşı devriye gezdi.
Beyşehir-Konya yolu üzerindeki polis ve jandarma uygulama noktalarında da sakin saatler yaşandı. Polis ve jandarma ekipleri, durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların kimliklerini, görevli olup olmadıklarını ve sokağa çıkma izinlerini kontrol etti.