Sağlık Çalışanlarına İşaret Dili İle Teşekkür Ettiler

Sağlık Çalışanlarına İşaret Dili İle Teşekkür Ettiler

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği ve Beyşehir Fotoğraf Kulübünün katkılarıyla düzenlenen programda 15 gün boyunca süren yarışmada katılan vatandaşlar sağlık çalışanlarına işaret diliyle teşekkür etti.
Aralık ayında Fotoğraf kulübünün sosyal medya hesabından yapılan “3 Aralık Dünya engelliler günü” dolayısıyla sağlık çalışanlarına teşekkür konulu yarışmanın sunumu ve ödül töreni yapıldı. Yapılan sunumun ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.
Beyşehir Devlet Hastanesi konferans salonunda yapılan programa Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Beyşehir Fotoğraf Kulübünün üyeleri ve yarışmacılar katıldı.
Düzenlenen yarışmanın tam not aldığını dile getiren, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı şunları söyledi:
“Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği ve Beyşehir Fotoğraf Kulübünün düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında işaret diliyle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedik. Bu anlamda bir proje üretip yarışma düzenledik. Yarışmaya katılımcılar 15 gün süreyle katılım sağlayarak, videolarını gönderdi. İşaret dili eğitmenleriyle değerlendirdik ve ilk 3 kazananı belirledik. Onun dışında kazananın hepsi olduğunu düşünerek hepsine hediyesi verdik. Bu yarışma Fotoğraf kulübünün sosyal medya hesabından başladı. Beyşehir Belediyesi ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi yarışmaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ ÇOK MUTLU OLACAK
Düzenlenen yarışmanın çok anlamlı olduğunu ve duygulandıklarını dile getiren Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu şu açıklamalarda bulundu.
Küçükbuzcu, “3 Aralık Dünya Engelliler Gününde işaret diliyle sağlık çalışanlarına teşekkür etmiş arkadaşlar, işaret diliyle anlatılan o teşekkürler bizi duygulandırdı. Çok güzeldi bize destek olan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  İşaret diliyle bize gönderilen videolarında sağlık çalışanlarımızla paylaşacağız arkadaşlarımızı da çok mutlu olacaklarından eminim bir kez daha teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyoruz.” dedi.