“Hedefimiz şampiyonluk, BAL ligine çıkabilmek”

“Hedefimiz şampiyonluk, BAL ligine çıkabilmek”

Beyşehir Üzümlüspor Futbol Kulübü Başkanı Ali Ece, “Hedefimiz bu sezon sonunda şampiyonluk, BAL ligine çıkabilmektir.”dedi.
Konya 1.Amatör Küme 100.Yıl Süper Gruba geçen yıl  1.amatör kümede yaşadığı şampiyonluk başarısının ardından yükselen ve bu yıl da terfi ettikleri bir üst ligde mücadele vermeye başlayan Üzümlüspor Futbol Kulübü’nde yöneticiler Beyşehirli basın mensuplarıyla yemek programında bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Ali Ece, Üzümlüspor Kulübü’nün davetine icab eden gazetecilere teşekkür ederken, lig mücadelesine yönelik olarak basın mensuplarının yönelttiği soruları da cevaplandırdı.
Beyşehirli basın mensuplarıyla da bir araya gelerek kaynaşmak ve takımda var olan güzel aile ortamını onlarla da paylaşmaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getiren Ali Ece, Beyşehir Üzümlüspor olarak Süper Amatör Küme’deki lig mücadelesinde 4 haftalık bir maratonu geride bıraktıklarını belirtti.
Halen 7 puanla üst sıralarda yer aldıklarını anımsatan ve emin adımlarla yollarına devam ettiklerinin altını çizen Ece, “İnşallah daha güzel yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, BAL ligine çıkmak gibi büyük bir hedefimiz var.”diye konuştu.
“İDDİALI AMA MÜTEVAZİ BİR KADRO KURDUK”
Bu hedef doğrultusunda iddialı ama bir o kadar da mütevazi bir kadro kurduklarını anlatan Ece, “Hocamızla, yönetimimizle, Üzümlü halkımızla beraber el birlik çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda bu hedefimize ulaşacağız.”ifadelerine yer verdi.
SAHALARI YOK AMA, KONYA’DA ÇOK DİKKAT ÇEKEN BAŞARI VE ŞAMPİYONLUKLARI VAR… 
2019 yılında kurulan bir kulüp olduklarının altını çizen ve amatör liglere katıldıkları ilk yılda Beyşehir ve Üzümlü’ye şampiyonluk sevinci yaşatmanın gururu ve sevincini yaşadıklarını belirten Ece, şöyle devam etti:
“İlk yılımızda birinci amatör ligde şampiyonluk yaşadık. Hem lig şampiyonluğu hem de play off şampiyonluğu yaşadık. Bu şekilde Süper Amatör gruba çıktık. Yani, bunun Konya bölgesinde nadir görülen bir durum olduğunu bize ifade ettiler. Aynı zamanda sadece A takımı kurmakla kalmayıp bu sene itibariyle altyapıyı da oluşturduk. Bir araştırma sonucunda Konya’da ilk defa ilk yılında altyapıyı kuran kulüp olduğumuzu da bize ilettiler. Bu da bizleri sevindirdi, gururlandırdı, ne mutlu bizlere…”
“ANA SPONSORUMUZ DERYA SİLAH…”
Amatör liglerde top koştururken ana sponsor olarak en büyük  desteği kulüplerine veren firmanın Derya Silah ve firma sahibi Mehmet Çeler olduğunu da belirten Ece, bu mücadelede kendilerine büyük katkı sağlamalarından dolayı şükran ve minnet duyguları içerisinde olduklarını dile getirerek, “Bize bu yolda büyük katkı sağlıyorlar. Her zaman arkamızdalar, yanımızdalar. Tabii ki Beyşehir Belediyemizden aldığımız destekler, Üzümlü halkımızdan aldığımız destekler de var. Bu konuda uğraş verdiğimiz gayret ve çaba, sonucunda tabi bir sahasızlık gibi bir durumumuz da var.Bu aslında ciddi bir problem baktığınızda.
 Ama biz bunu da olumlu yönde çeviriyoruz. Daha çok kenetleniyoruz. Daha çok perçinleşiyoruz. Tabi zorlukları oluyor. Antrenmanları 30 kilometre uzaktaki Beyşehir ilçe merkezine gelerek yapıyoruz, maçları da aynı hakeza.Ama inşallah, önümüzdeki yıl sahamız olur. Üzümlü de hak ettiği sahaya kavuşur. Bizler de daha iyi bir sezon geçiririz. Temennimiz bu yönde. Buradan da yetkililere duyuruyoruz. İnşallah bu futbola aç, coşkulu Üzümlü halkının sesine kulak verirler. Sahamızı yaparlar inşallah. Temennimiz bu yönde.”