BEYŞEHİR’E YENİ KAYMAKAM

BEYŞEHİR’E YENİ KAYMAKAM

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı ve Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameyle ilçemiz Beyşehir’in de kaymakamı değişti. 
Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir Kocaeli’nin Gölcük İlçe Kaymakamlığı’na atanırken, boşalan Beyşehir Kaymakamlığı’na ise Ağrı’nın Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar atandı. 
Beyşehir’in Sesi gazetesi olarak, Beyşehir Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar’a ilçemize hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz. 
BEYŞEHİR’İN YENİ KAYMAKAMI MEHMET KEMAL AKPINAR KİMDİR?
1983 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Mehmet Kemal Akpınar ilköğretim ve liseyi Kahramanmaraş’ta, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamlamıştır.
14 Mart 2012 tarihinde Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamlığı’na, 28 Haziran 2015 tarihinde Erzincan İliç Kaymakamlığı’na atanan Akpınar, 20 Ağustos 2017’de ise Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam ve Sarp Sınır Kapısı Mülki İdari Amiri olarak görev yapmaya başlamıştır.
Akpınar, 14 Temmuz 2020 tarih ve 2020/362 sayılı kararname ile Doğubayazıt Kaymakamlığı’na atanmış olup aynı zamanda Gürbulak Sınır Kapısı Mülki İdari Amiri olarak görev yaparken son olarak ise Beyşehir Kaymakamlığı’na atanmıştır.