Beyşehir Belediyespor Yönetimi  Futbolcularla biraraya geldi.

Beyşehir Belediyespor Yönetimi Futbolcularla biraraya geldi.

Başkan Bayındır, Beyşehir Belediyespor yönetici ve futbolcuları ile bir araya geldi.
Beyşehir Belediyespor Futbol kulübü yöneticileri ve sporcularla, Beyşehir Kültür Evinde bir araya gelen Başkan Bayındır, Pazar günü oynanacak Taşkent maçı öncesi moral verdi.
Bayındır burada yaptığı konuşmada; ülke olarak, belediye olarak sıkıntılı bir devredeyiz, bu nedenle tasarruf denilen bir dizi tedbirlerin içindeyiz buna da uymak zorundayız. Çünkü bu yıl dediler ki sıkacağız, 2020 hedef yılı dediler, bende buna katılıyorum. Hesabı bilmek lazım, baştan sonra yeniden bakmak lazım, her zaman aktığı gibi akmıyor yani. Akarken iyi şeyler yapmak lazım, ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Ben bunu sizlere mazeret uydurmak için söylemiyorum. Bazı sponsorlarla görüşüyoruz, bizim sizlere on gün içinde bir yansımamız olacak.
“Bi defa şuna eminim, iyi ellerde gidiyoruz, iyide oynuyorsunuz. Bu bölge hepimizin, bu bölgede hiç kimse birbirinden üstün filan değil, bizler bir aileyiz, biz bir bütünüz. Beyşehir’imizi şampiyon yapmaya uğraşalım, Huğlu’muzu şampiyon yapmaya uğraşalım, Üzümlümüzü çıkaralım. Sizler geriye hiç bakmayın, öne bakın. İyi gidiyorsunuz, 3-2 yapmak Bozkır’da kolay şey değil. Hepimiz futbol oynadık, maçı çevirmek, takım oyunundan gelir, inanmaktan gelir, komutandan gelir, başındaki hocadan gelir. Sizlerde sahada kolektif adamlarsınız, sizlere yeniden futbolu öğretecek halimiz yok. Maşallahınız var, ben beğendim.“
Taşkent maçı sonrası bir miktar hediye gibi bir maddi destekte bulunacaklarını söyleyen Bayındır; “hak ettiğiniz daha fazla, sizler emeğinizi bize helal edin. Bizler sizinle bu yılı böyle geçirdik ama; yine aynı anlayışla, bu sistem ve bu ekiple, önümüzdeki yıl bu kadroyla, bizler sizlere yol açacağız. Daha iyiye gidin, iki, üç genç kardeşimiz, yukarıya doğru giderse; alttaki çocuklarımıza motivasyon yönünden büyük katkısı olacak. O bir çıta olacak, maddi düşüncelerimiz olacak, çözümler bulacağız, amatör ruhumuzu hiç bırakmadan, ama siz varacağınız hedefe varmak için çırpınırken, bizlere düşenide biz yapacağız, hep beraber yöneticilerle. Biz sizlerden memnunuz, önümüzdeki günlerde bazı eksiklikleri telafi ederiz”  dedi.
Geceye katılanlara çiğköfte ikramında bulunulurken, futbolcularda Pazar günü oynanacak Taşkent maçından galip gelecekleri sözünü verdiler ve sporseverlerden destek beklediler. (Cafer Kaşık)