Başkan belediye personeli ile bir araya geldi

Başkan belediye personeli ile bir araya geldi

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Belediye Personeli ile Kültür ve Yaşam Merkezinde değerlendirme toplantısı yaptı.
Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıya Başkan Adil Bayındır, Belediye birim müdürleri ve tüm personel katıldı. Toplantıda belediyemizin yaptığı bir yıllık çalışmalar değerlendirilirken, aynı zamanda Başkanımız ise Beyşehir’e yakışacak ve hak ettiği yere taşıyacak projeleri anlattı.
Toplantıda personele hitap eden Başkan Bayındır, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle toplantıyı bu tarihe ertelediğini dile getirdi. Dünya çapında COVİD-19 denilen bela nedeniyle anayı evlattan, babayı evinden, eşleri birbirinden, kardeşi kardeşten ayıran enteresan bir iki buçuk ay geçirdiklerini belirten Başkan Bayındır, ‘‘ Ümit ediyoruz ki 15 Haziran gibi bilim adamlarının ve yetkililerimizin de verdiği mesajlardan da anlaşılacağı üzere normalleşme adımları atılacak. Normalleşme sürecine girilmesi, hastalık oranlarının düşmesi, ölüm oranının sıfıra doğru gelmesine rağmen yine de tedbiri elden bırakmamak adına, tedbirli davranarak sağlıklı durmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Türkiye Cumhuriyeti bu badireden en az zararla çıkan tedbirli ve zamanında müdahalelerini yerinde ve zamanında yapabilen bir devlet olduğunu göstermiştir. Devlet geleneğimizin gereği, devlet tecrübemizin gereği, milletimizin inancından imanından gelen temizlik anlayışından dolayı şükürler olsun çok fazla kayıp vermedik ’’ şeklinde konuştu.
Bayındır, ‘‘ Beyşehir’in çıtası, Dedegül’ün zirvesi!’’
Başkan Bayındır değerlendirme toplantısında tüm personelle hep birlikte Beyşehir için çalışacaklarının altını çizerek Beyşehir’in çıtasının, Dedegül’ün zirvesi olduğunu ifade etti.
Bayındır açıklamasında; ‘‘ Beyşehir’in çıtası Dedegül’ün zirvesidir. Bu şehir onun kadar yüksekte duracak. Gönüllerde ve gören gözlerde yüksek olacak. Gören gözler demeli ki, evet Beyşehir olmuş demeli!
Ayrıca benim sizinle hiçbirinizden bir farkım yok bende sizin gibi bir neferim. Beyşehir halkının amelesiyim, her şeyiyle varım. Toz olurum, yağmurda ıslanırım, karda üşürüm ama ben bu vatandaşı çamurda yürütmem, tozda yürütmem, karda yürütmem. 3 aydır korona virüs hadisesi bize fren yaptırdı. Bugünden itibaren 3 ayımız gitti. Sizler şuan burada bulunanlarla, görev yerinde olan ve nöbette olan arkadaşlarımız hariç şimdi hep birlikte bu yıl neler yapacağımızı değerlendireceğiz.
Biz bir aileyiz. Yeri gelecek ses tonumuzu yükselteceğiz, yeri gelecek gönül almayı bileceğiz. İşe acımayacağız. Halka saygılı, işi ise gözünde büyütmeden, gece gündüz demeden çalışacağız. Her biriniz bu koyduğumuz hedeflere, yukarıya koyduğumuz çıtaya ulaşmak için çok çalışacağız ve bahsettiğim hedefler dâhilinde projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu memlekette Allah ömür verip, bütün dileklerimize dualarımıza kavuşup, bu beş yılın sonunda bu şehirden sözlerini tutan bir adam olarak mahcup olmadan ayrılmak benim muradımdır. Bu vesileyle hayat felsefemiz olması ve bu bilinçle çalışmamız açısından ; ‘‘ Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür.’’ diyerek sizlerden çalışmanızı istiyorum. İşte geldik işte gidiyoruz. Sabahın ne olacağını Mevla’m biliyor. Başardığınız her işin ortağı sizsiniz, başarısızlığın sorumluluğu ise benim. Söylemek istediğim şu; ben personelimi halkın önüne atmam, halka ezdirmem ama personelimden de o ezdirmediğim halka saygı beklerim, sevgi beklerim, tevazu beklerim. O yüzden hepinizden ricam tevazu, saygı ve sevgi ile küçüğü sevecek, büyüğü sayacaksınız. Onun ötesi kin gütmeyeceksiniz.’’
‘‘ Ben Beyşehir ile yatar Beyşehir ile kalkarım! ’’
Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıda Gecesinin gündüzünün Beyşehir olduğunu vurgulayan Başkan Bayındır, ‘‘ Söz konusu Beyşehir ise ben uyumam! Gecemin de gündüzümün de şahidi sizsiniz. Beyşehir ile yatar Beyşehir ile kalkarım.
Beyşehir halkına kapım sonuna kadar açık, oy veren vermeyen demeden, işe yarayan yaramayan demeden çalışırım. Benim tarzım ve tavrım tamamen hizmet odaklıdır. Tevazuyu kaybetmeden, insana tepeden bakmadan, sevgiyle, samimiyetle yaklaşarak müdahil olurum. Kısacası bir baba edasıyla yaklaşırım. Cenab-ı Allah’ın bütün güzellikleri esirgemeden vermiş olduğu Beyşehir’e ödemem gereken borcum var diyorum. Bilgimi, tecrübemi, enerjimi bu şehre harcamak benim boynumun borcu diyorum. Bu şehrin çıtası belli, ortaya attığımız ve iddia ettiğimiz halkın beklediği projeler belli, nerden gireceğiz nerden çıkacağız belli’’ dedi.