“Kendi söküğümüzü, kendimiz dikmek zorundayız!”

“Kendi söküğümüzü, kendimiz dikmek zorundayız!”

Beyşehir Belediyesi, Asfalt Plenti’ni hizmete sunarak, hizmette kalite ve verimliliği artırdı.
Beyşehir’de asfaltsız ve bozuk yol bırakmama hedefiyle yola çıkan Beyşehir Belediyesi, bu hedef doğrultusunda ilk olarak asfalt yapacağı yolların asfalt şantiyesi ve Parke imalat tesisini kısa sürede hizmete sundu. Yoğun çalışmalar sonucu Asfalt Plenti’ni de hizmete sunan Beyşehir Belediyesi, bu dönemde rekor düzeyde hizmetlere imza atmayı hedefliyor. Beyşehir‘de yeni açılmış imar yolları haricinde bahçe yollarına kadar asfalt ve parke kilitli taş döşemesi yapan Beyşehir Belediyesi, altyapısı biten sokaklarda yapılan düzenleme sonrası yeni açılan imar yollarında çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, rekor düzeyde asfalt çalışması yapacaklarını belirterek, hem Parke imalat tesisinin, hem de Asfalt Plenti’nin faaliyete geçirilmesi ile birlikte asfalt kalitesinin yanı sıra üretimin arttığını ve saatte 20 ton asfalt üretildiğini söyledi.
Başkan Bayındır açıklamasında, “Dönemin ilk asfaltını çıkarmaya başladık. Bundan sonraki günlerde çalışmalarımız hız kazandı. İlçe merkezimizde cadde ve sokaklarda bulunan çukurların ve deforme olmuş yolların yama çalışmalarına başladık. Bu sayede artık ilçemiz her konuda kendi söküğümüzü kendimiz diker hale gelecek. Artık sıçrama ve hizmet yapma zamanı yaz dönemini hizmet ve projelerle süsledik. Yüce yaradan devletimize ve devlet büyüklerimize güç kuvvet versin. Bizlere de bu hizmetleri yapacak hayırlı ömürler versin inşallah” dedi.