Bayındır’dan Yeni Normalleşme Sürecinde Önemli Uyarılar

Bayındır’dan Yeni Normalleşme Sürecinde Önemli Uyarılar

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süren bir kısıtlama dönemi sonrası normale dönüş konusunda belediye çalışanlarına ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Virüsün etkilerinin halen devam ettiğine dikkat çeken Başkan Bayındır, normale dönerken tedbiri elden bırakmamak gerektiğini söyledi. Tüm çalışanların, vatandaşların alınan tedbirlere ve kurallara uyarak Beyşehir’de kornavirüsü uzak tutmayı başardıklarını ifade eden Başkan Bayındır, alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.
Ülke olarak normalleşme sürecine girmekten mutlu olduğunu belirten Başkan Bayındır, “Son iki aydır yaşadığımız olağanüstü koşulların ardından bu yeni dönemde bizlere önemli görevler düşmektedir. Bu görevlerin en başında da COVİD-19’a karşı kişisel korunma tedbirlerinizi almak gerekmektedir. Sizler tarafından alınacak son derece basit bazı tedbirler, sizleri olduğu kadar tüm sevdiklerinizi ve çalışma arkadaşlarınızı da koruyacaktır. Bizler tarafından alınması gereken tedbirler bu zaman içerisinde alınmış olup alınmaya da devam edecektir” dedi.
Gerek hizmet veren çalışanların, gerekse işleri nedeniyle belediyeye gelen vatandaşların sağlığını koruma adına gereken tüm tedbirlerin alındığının altını çizen Başkan Bayındır, Belediye Hizmet binasında ve tüm vatandaşların alması gereken tedbirleri şöyle sıraladı: Belediye Hizmet Binalarımızda mesai saatlerinde kesinlikle ‘maske’ takılacaktır. Şehrimizin çeşitli noktalarına el dezenfektanı konulmuş olup eller mutlaka dezenfekte edilecektir. Kurumlara giriş çıkışlarda ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi 38 derecenin üzerinde olanlar bir sağlık kuruluşuna yönlendirilecektir. Evlerimizde ve çalışma alanlarımızdaki odalar sürekli havalandırılacak ve camlar mümkün olduğunca açık bulundurulacaktır. Açıkladığımız bu tedbirlerin tamamıyla hepimizin sağlığını korumaya yönelik olduğunu belirtir; siz değerli Hemşerilerime ve belediye çalışanlarıma duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim.